A legolcsóbb vodka is iható lesz, ha átszűrjük a Brita vízszűrő kancsóin a legújabb TikTok-trend szerint

2022. szeptember 22. – 18:11

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Új Tiktok-trendet teremtett egy amerikai influenszer Elliot Norris, aki az egyik haverjával egy 10 dolláros olcsó vodkát töltött egy Brita márkájú vízszűrő kancsóba, és állítólag így a vodka mérföldekkel jobb ízű lett – írja az Indy100.com.

A kísérletről készült TikTok-videón hallatszik, hogy Norris barátja azt mondja, „szerinte olyan íze van, mint a víznek”, majd azt is megfogadja, hogy ezentúl az alkoholt mindig Brita kancsóba tölti majd.

A videó azóta vírusként terjed, már több mint ötmillión látták és 984 ezer kedvelést is kapott. A videó alatt több kommentelő saját tapasztalatait is megosztotta. Volt, akinek ez volt a taktikája a fősulis évek alatt, hogy az olcsó, rosszabb minőségű piákból is jóízűen lehessen kortyolgatni. Míg egy másik kommentelő arról mesél, hogy egyszer szobatársa viccelte meg azzal, hogy vodkával töltötte fel a Brita kancsóját. A kommentelő azt írja, hogy szörnyen másnapos volt, így gondolkodás nélkül ivott a gyógyírt jelentő „szűrt vízből”.

A cikk szerint a Brita kancsók, hasonlóan a csapvíz megszűrésekor, semlegesíthetik az olcsó vodka rossz ízét és szagát, az alkoholtartalmát azonban nem. A trendet elindító Norris az olcsó vodka után tequilával és olcsó vörösborral is kipróbálta a Brita kancsón átszűrős kísérletet, majd az erről készült videókat TikTokján osztotta meg követőivel.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!