Rétvári Bence drámai aláfestő zenére maxolta ki a politikai marketinget

2022. szeptember 22. – 09:09

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Adott egy nagymama, egy autó és egy unoka, aki hirtelen rosszul lesz a hátsó ülésen. A nagymama félreáll, segít, a történet jól végződik, unoka is, nagymama is jól vannak. Illetve jól végződne, de a történet az M7-es autópályán (valahol a Balaton és Budapest között) játszódik, ott pedig csak nagyon indokolt esetben szabad félreállni. A KRESZ szabályai szerint a rosszullét nem indokolt eset.

Az életmentő nagymama meg is kapja a bírságról szóló határozatot és a csekket is.

Ekkor lépett közbe Budapest rendőrfőkapitánya, aki – miután a nagymama fellebbezéséből kiderült a félreállás oka – megsemmisíti az első fokon eljáró hatóság közigazgatási bírság kiszabásáról rendelkező határozatát. Nem kell tehát bírságot fizetni, sőt, a fellebbezés díját is visszatérítik az idős néninek. Jó hír.

Aztán jön Rétvári Bence belügyminiszter-helyettes, aki a jó hírt egy csokor virág, egy ajándékcsomag, egy videós stáb és drámai aláfestő zene kíséretében közli a kedves nagymamával.

Íme a tökéletesen megkomponált pillanat a tökéletes kertes ház udvarában, a tökéletes nagymamával, a tökéletes csokor virággal és – természetesen – a tökéletes miniszterhelyettessel:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!