Egy feledékeny effektes buktatta le a sárkányos királyt

2022. szeptember 8. – 09:37

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

(Apró spoilerek jönnek a Sárkányok házához.)

A Trónok harca előzménysorozatának tekinthető Sárkányok háza erősen indított, ez az HBO eddig legjobban induló sorozata. Évekkel ezelőtt a Trónok harca is népszerű volt, de nem csak ez a hasonlóság a két produkció között: mindkettőben van legalább egy baki, ami feledékenységből ered.

A Variety vett észre egy tweetet, amiben egy felhasználó rámutat, hogy a harmadik részben a király ujjai bezöldültek. Ez azért van, mert Paddy Considine nem volt elég elhivatott, úgyhogy a szerep kedvéért nem vágta le a gyűrűs- és kisujját, csak hogy jobban passzoljon az éles trónnal küszködő karakteréhez.

Épp ezért zöldre festették a két ujját, amit az utómunkálatok során ki kellett volna szerkeszteni. Na, ez nem történt meg, úgyhogy Viserys lebukott, nem is vágta le a saját ujját egy kósza kardon.

A Trónok harca korábban egész sokáig húzta hasonló baki nélkül, végül a nyolcadik évad negyedik részében jelent meg egy híressé vált papír kávéspohár, ami a Daeneryst játszó Emilia Clarke előtt pihent az asztalon.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!