Egy kanadai cég fizet azért, hogy valaki nap mint nap édességgel tömje magát

2022. augusztus 3. – 11:18

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Biztos az olvasóink között is van olyan, aki gyerekként arról álmodozott, hogy az legyen a munkája, hogy édességet kelljen kóstolnia a nap mint nap. (Nekem amúgy nem volt ilyen álmom, én buszsofőr szerettem volna lenni.) Nos a Candy Funhouse nevű kanadai édességbolt pontosan ezt kínálja, itt olvasható az álláshirdetés. Az állásra bárki jelentkezhet, aki már elmúlt ötéves, nem várnak el semmiféle munkatapasztalatot vagy különösebb képesítést.

Bár elsőre álomszerűnek hangozhat a munka, a feladat azonban nem is olyan egyszerű, mivel a hivatásos édességtesztelőnek havonta legalább 3500 különböző cukorkát és csokit kell kipróbálnia, ami naponta több mint 100 darab édességet jelent. Ez látatlanban is rengeteg cukrot jelent. Előny viszont, hogy otthonról is végezhető a munka!

A munkáért természetesen fizetés is jár, mégpedig évi 100 ezer kanadai dollár, ami átszámítva kicsivel több mint 30 millió forint. A fogszuvasodás és a diabétesz nyilván csak bónusz.

Valószínűleg egyébként elsősorban influenszerek jelentkezését várják, legalábbis erre utal, hogy a leírás szerint az édességkóstolók videókban is szerepelnek majd, a márkát fogják népszerűsíteni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!