Hamis órát loptak, ezért visszaadták az eredeti tulajnak a nápolyi tolvajok

2022. július 24. – 14:53

Másolás

Vágólapra másolva

Két svájci turistának múlt hétvégén olyan estéje volt Nápolyban, amit aligha felejtenek el egyhamar, az ember még visszaolvasva is alig győzi kapkodni a fejét a sok fordulat között, derül ki a CNN beszámolójából.

Az történt ugyanis, hogy a svájci férfiak vasárnap nem sokkal éjfél előtt leültek egy italra a város egyik frekventált terén, a Piazza Trieste e Trentón található Monidee Café nevű bárba. Épp csak megkapták az étlapokat, amikor ott termett mellettük egy fiatal férfi, aki fegyvert tartott az egyikük fejéhez, levette a csuklójáról az óráját és elsétált. Az egész rablás alig néhány másodpercig tartott, mire a pincér visszatért az asztalhoz, a tolvaj már tovább is állt. A kirabolt svájciak sokkos állapotban mesélték a pincérnek, hogy mi történt, végül úgy döntöttek, azért egy italra maradnak,

és milyen jól tették!

Így ugyanis megtalálta őket az egy másik fiatal férfi, aki alig 7 perccel később jelent meg az asztaluknál, kezében a korábban ellopott órával, amit sűrű bocsánakérések közepedte szolgáltatott vissza az eredeti tulajnak. Több mint valószínű, hogy azért, mert a tolvaj rájött, hogy az óra egy 300 ezer eurót érő modellnek csak a hamisítványa volt, és így akarta elkerülni, hogy feljelentsék, miután hamisítványt zsákmányolt.

Az egészben a legjobb, hogy a filmbeillő jelenetsort a bár biztonsági kamerája rögzítette, egy helyi politikus pedig meg is osztotta a Twitteren, így az egészet bárki visszanézheti:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!