Öltönyös tinédzserek garázdálkodnak az új Minions vetítésein

2022. július 4. – 22:07

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy, a TikTokon hódító új trend, a #gentleminions tinédzser követői öltönyben járnak moziba megnézni az új Minions animációs filmet (Minions: The Rise of Gru). Pontosabban csak jártak, mert az utóbbi napokban egyre több mozi kezdi kitiltani őket a vetítésekről, legalábbis Angliában. Az öltöny mellé ugyanis nem társul úriemberes viselkedés, beszámolók szerint a kiöltözött tinik hangoskodnak és dolgokat dobálnak a nézőtéren a film alatt.

Az egyik érintett mozi munkatársa a BBC-nek elmondta, azt akarták bebiztosítani a gentleminionok kitiltásával, hogy biztosan jó élménye legyen azoknak a kisebb gyerekeknek, akik gyakran életük első vetítésére érkeznek megnézni az új Minionst. Néhány mozinak anyagi érdeke is fűződhetett az intézkedéshez, mivel a botrányos vetítések után sok néző követelte vissza a jegyek árát a pénztárnál.

A trend alapját TikTok videók képzik, amelyeken tinik imitálják a film főgonosza, Felonious Gru jellegzetes ujjtartását, és az „az ötéves várakozás végét” ünneplik. Ez arra utal, hogy a franchise ezelőtti utolsó része már ilyen régen jelent meg. A divathullámon a forgalmazó Universal Pictures is lökött egyet, a cég profilja a Twitteren közölte: „Mindenkinek, aki öltönyben jelenik meg a Minions-on: látunk és szeretünk titeket”.

Hát így.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!