Űrhajóst játszó színészt cosplayelt az űrhajós az ISS-en

2022. június 25. – 13:14

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Samantha Cristoforetti olasz űrhajósnő eléggé érzi a közösségi médiát: nemrég ő lett az első, Földön kívülről küldött Tiktok-bejegyzés szerzője, most pedig a Twittert robbantotta fel egy különleges fotóval, egyenesen a nemzetközi űrállomás fedélzetéről:


Ha a kijelzőről nem lenne egyértelmű, az űrhajós az Oscar-díjas Gravitáció című film egyik jelenetét játszotta újra, és meg kell hagyni, tökéletesen másolta le Sandra Bullock mozdulatát, a ruháját, de még a helyszínt is. Az egyetlen különbség, ahogy azt ironikusan meg is jegyzi a posztban, hogy a színésznő haja jobban állt a filmben – igaz, neki nem is kellett a valódi ISS valódi mikrogravitációjával megküzdenie.

Ahogy egy egykori űrhajós társa, Scott Kell megosztotta Twitteren, nem ez volt Cristoforetti első kísérlete a Gravitáció-cosplayre. Az ötlet akkor született meg, amikor egy 2014-15-ös ISS-küldetés során megnézték a filmet az űrállomáson, de akkor nem sikerült összehozni a fotózást. Akkor egy másik rajongói vágyálmot hozott össze ehelyett, amikor a Star Trek sorozat egyenruhájába bújva pózolt az űrállomáson, míg az ellátmányt szállító Dragon űrhajó bedokkolására várt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!