A II. kerületi polgármester fél kézzel kidugítja az utcát

2022. június 09. – 19:23

Másolás

Vágólapra másolva

Őrsi Gergely, a II. kerület MSZP-s polgármestere parádés videót posztolt a Facebookra, amiről még ő is elismeri, hogy „populistának hat(hat)”, és én biztosan nem fogok vitatkozni ezzel.

A felvételen az látható, ahogy Őrsi felszabadít egy eldugult utcai kanálist, olyan technikával, hogy ha a kanáliskidugítás olimpiai sportszám lenne, a politikus eséllyel kvalifikálná magát. Hiszen

  • fél kézzel,
  • „nem megfelelő öltözetben”,
  • két mozdulattal,
  • „két közösségi egyeztetés és fogadóóra között”,
  • 15 másodperc alatt

oldotta meg az „utca problémáját”. Erre a Margit híd és a Zsigmond tér közötti kanális is csak annyit tudott mondani, hogy szlörp, vízelnyelő ilyen boldogan még nem nyelte a vizet el. És hát óriási szerencse, hogy éppen ott volt valaki, aki mindezt videóra vette!

Tessék, lehet Őrsi után csinálni. Vagy ha kidőlt fát, nagy mennyiségű hordalékot lát valaki, a +36 80 204965-ös zöldszámon lehet jelezni, veszély esetén pedig a 112-t hívni.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom