Toni Kroost nagyon kiakasztotta pár újságírói kérdés a BL-döntő után

2022. május 29. – 11:17

Másolás

Vágólapra másolva

Szombat este a Bajnokok Ligája döntőjében a Real Madrid 1-0-ra legyőzte a Liverpoolt. A 36 perces csúszással induló meccsen az angol csapat lényegesen veszélyesebb volt, a madridiak kapusa Thibaut Courtois kilencet védett, ami rekord a sorozat döntőiben; ehhez képest a Real egy darab kaput eltaláló lövéssel nyerte meg a találkozót.

Nem volt tehát sima meccs, a Liverpool magához képest gyengébben játszott, a fogadóirodák átlagánál előzetesen is Jurgen Klopp csapatát tartották valamivel esélyesebbnek.

Ezek után a találkozó végén egy német riporter megpróbált interjút készíteni a Madrid egyik játékosával, Toni Kroosszal. A tévés megkérdezte a focistától, meglepte-e, hogy ilyen komoly bajba került a csapata (valószínűleg arra vonatkozhatott az első kérdés, hogy az első félidőben elég nagy nyomást helyezett rájuk a Liverpool), mire Kroos azt válaszolta:

„90 perced volt jó kérdéseket kitalálni, erre két ilyen szaros kérdéssel jössz”.

Hozzátette, nyilvánvaló volt, hogy a Liverpool ellen nehéz lesz, de nem egy csoportmeccset játszottak, hanem a BL-döntőt nyerték meg éppen. Kroos ezután ellépett a riportertől, majd pár másodperc múlva még visszanézett a riporterre, és szörnyülködött egy sort a focista.

(via 444)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!