Elon Musk szívesen összefutna Elonggal, a kínai hasonmásával

2022. május 12. – 08:05

Másolás

Vágólapra másolva



Szappanoperák kedvenc fordulata, hogy előkerül egy ikertestvér, akiről addig senki sem tudott, és aki kisebb-nagyobb bonyodalmakat okoz a sorozatban. Kína északkeleti részéből, Hebei tartományból előkerült egy férfi, Yilong Ma, aki ha nem is kiköpött mása a Spacex és a Tesla amerikai vezérének, Elon Musknak, vannak olyan vonásai, amelyek alapján tényleg hasonlítanak.

Fotó: MaYiLong0 / TikTok; Angela Weiss / AFP
Fotó: MaYiLong0 / TikTok; Angela Weiss / AFP

Az amerikai milliárdos, Elon Musk most azt írta, hogy szeretne találkozni vele, már ha valódi, és valóban létezik, és nemcsak manipuláció, mert manapság nagyon nehéz megmondani – írta a businessinsider.com

A kínai férfi rövid idő alatt viszonylag nagy, 230 ezres rajongótábort szedett össze a Tiktokon, miután Elong Musk néven nyitott egy fiókot, és megpróbált angolul szólni a követőihez. Azt is bevallotta, hogy nem tudja miről beszél, súgógépnek a telefonját használta az angol szavakhoz. Ebben a videóban a Twitter megvásárlására utal a madaram kifejezéssel, itt fejből mondja a szövegét.

Hogy a találkozó létrejön-e, arról feltehetően mindketten posztolnak majd, addig is rághatjuk izgalmunkban a körmeinket, hogy mit szólnak egymáshoz, a kínai hasonmás megpróbálja-e utánozni a milliárdos gesztusait.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!