Elon Musk szívesen összefutna Elonggal, a kínai hasonmásával

2022. május 12. – 08:05

Másolás

Vágólapra másolvaSzappanoperák kedvenc fordulata, hogy előkerül egy ikertestvér, akiről addig senki sem tudott, és aki kisebb-nagyobb bonyodalmakat okoz a sorozatban. Kína északkeleti részéből, Hebei tartományból előkerült egy férfi, Yilong Ma, aki ha nem is kiköpött mása a Spacex és a Tesla amerikai vezérének, Elon Musknak, vannak olyan vonásai, amelyek alapján tényleg hasonlítanak.

Fotó: MaYiLong0 / TikTok; Angela Weiss / AFP
Fotó: MaYiLong0 / TikTok; Angela Weiss / AFP

Az amerikai milliárdos, Elon Musk most azt írta, hogy szeretne találkozni vele, már ha valódi, és valóban létezik, és nemcsak manipuláció, mert manapság nagyon nehéz megmondani – írta a businessinsider.com

A kínai férfi rövid idő alatt viszonylag nagy, 230 ezres rajongótábort szedett össze a Tiktokon, miután Elong Musk néven nyitott egy fiókot, és megpróbált angolul szólni a követőihez. Azt is bevallotta, hogy nem tudja miről beszél, súgógépnek a telefonját használta az angol szavakhoz. Ebben a videóban a Twitter megvásárlására utal a madaram kifejezéssel, itt fejből mondja a szövegét.

Hogy a találkozó létrejön-e, arról feltehetően mindketten posztolnak majd, addig is rághatjuk izgalmunkban a körmeinket, hogy mit szólnak egymáshoz, a kínai hasonmás megpróbálja-e utánozni a milliárdos gesztusait.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass