Thor kalapácsát és Draco Malfoy Nimbusz 2001-ét is árverésre bocsátják

2022. május 10. – 20:36

Másolás

Vágólapra másolva

Thor kalapácsán kívül Marilyn Monroe filmekben viselt ruháira, a Star Wars: Új remény hat eredeti rohamosztagos-sisakjaira és másik 1400 másik híres tárgyra lehet majd a Julien's aukciósház aukcióján licitálni, írja az MTI.

A Julien's aukciósház és a Turner Classic Movies júliusban három napon át árul olyan tárgyakat, mint a címszereplő pajzsa az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló című filmből, valamint a kalapácsra, melyet Chris Hemsworth a Thor: Sötét világ című filmben használt fegyverként. De eladásra kínálnak egy kétrészes Givenchy-ruhakölteményt is, melyet Audrey Hepburn az Álom luxuskivitelben című klasszikusban viselt.

Licitálni lehet mindezeken túl a Harry Potter-filmek egy sor kellékére, köztük Draco Malfoy Nimbusz 2001 márkájú seprűjére, Voldemort bodzapálcájára, de ott lesz az áruba bocsátott tárgyak között a Star Wars: Új remény hat eredeti rohamosztagos-sisakjának egyike is.

Mind közül az egyik legnagyobb értékűnek tartott tárgy J. P. Getty néhai iparmágnás jachtja, melyet a Frank Sinatra, Rita Hayworth és Kim Novak főszereplésével forgatott Fickós Joey című filmben használtak.

Az aukciót július 16-től 17-ig tartják a Julien's Beverly Hills-i épületében, valamint online az aukciósház portálján, pontosabban az aukciós házban személyesen, és online, az árverés részleteit itt lehet böngészni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!