Thor kalapácsát és Draco Malfoy Nimbusz 2001-ét is árverésre bocsátják

2022. május 10. – 20:36

Másolás

Vágólapra másolva

Thor kalapácsán kívül Marilyn Monroe filmekben viselt ruháira, a Star Wars: Új remény hat eredeti rohamosztagos-sisakjaira és másik 1400 másik híres tárgyra lehet majd a Julien's aukciósház aukcióján licitálni, írja az MTI.

A Julien's aukciósház és a Turner Classic Movies júliusban három napon át árul olyan tárgyakat, mint a címszereplő pajzsa az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló című filmből, valamint a kalapácsra, melyet Chris Hemsworth a Thor: Sötét világ című filmben használt fegyverként. De eladásra kínálnak egy kétrészes Givenchy-ruhakölteményt is, melyet Audrey Hepburn az Álom luxuskivitelben című klasszikusban viselt.

Licitálni lehet mindezeken túl a Harry Potter-filmek egy sor kellékére, köztük Draco Malfoy Nimbusz 2001 márkájú seprűjére, Voldemort bodzapálcájára, de ott lesz az áruba bocsátott tárgyak között a Star Wars: Új remény hat eredeti rohamosztagos-sisakjának egyike is.

Mind közül az egyik legnagyobb értékűnek tartott tárgy J. P. Getty néhai iparmágnás jachtja, melyet a Frank Sinatra, Rita Hayworth és Kim Novak főszereplésével forgatott Fickós Joey című filmben használtak.

Az aukciót július 16-től 17-ig tartják a Julien's Beverly Hills-i épületében, valamint online az aukciósház portálján, pontosabban az aukciós házban személyesen, és online, az árverés részleteit itt lehet böngészni.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass