Egy texasi férfi betört egy házba, lenyírta a füvet az ottani fűnyíróval, mielőtt elmenekült volna vele

2022. május 09. – 10:10

Másolás

Vágólapra másolva

Minden rosszban van valami jó: a texasi család biztos nem repes az örömtől, miután egy férfi április elsején betört délkelet-texasi otthonukba, a szomszédok ferde tekinteteitől viszont legalább megmenekültek, a betörő ugyanis gondosan lenyírta a füvet az első és hátsó kertben, mielőtt elmenekült volna a helyszínről, írja a Fox News.

A biztonsági kamerák felvételén látszódik, ahogy a férfi kiveszi a fűnyírót a tárolóból, feltölti a tartályát benzinnel, majd lenyírja a füvet.

A gyanúsított a fűnyíróval együtt próbált meg elmenekülni a helyszínről, egy közeli sikátorban azonban megvált tőle, és lerázta a kiérkező járőröket. A rendőrség keresi.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass