Bejelentették a 47. Call of Duty játékot, a Modern Warfare 2-t, ami valójában már a 10. Modern Warfare

2022. május 1. – 09:18

Másolás

Vágólapra másolva

A Call of Duty széria minden idők egyik legsikeresebb videojáték-sorozata, több mint 400 millió példányt adtak el eddig belőle. 2003 óta minden egyes évben megjelenik belőle egy új rész karácsony előtt, plusz van egy csomó oldalág, mobilos verzió, újrakiadás – a lényeg, hogy összesen már 46 játékon találkozhattunk a Call of Duty logóval. A kiadó Activision most jelentette be a 47. epizódot, a Modern Warfare 2-t, amiről a logón kívül az égvilágon semmit nem lehet tudni, viszont már azzal is végzetesen összezavarja a rajongókat.

Modern Warfare 2 címen ugyanis már létezett egy játék ebben a sorozatban. Sőt, ez már valójában a 10. olyan rész, amiben szerepel ez az alcím, ami még inkább zavarba ejtővé teszi az egészet. A helyzet megfejtéséhez a Kotakut hívjuk segítségül, a gémer portál egyetlen összetett mondatba sűrítette az összes tudnivalót. Nagy levegő!

A Call of Duty: Modern Warfare II a Modern Warfare (2019) folytatása, ami az eredeti Modern Warfare újrafeldolgozása volt, és nem kapcsolódik a Modern Warfare Remasteredhez vagy a Modern Warfare 2 Remasteredhez, amelyek a Call of Dutyn belüli alsorozat tagjai, amiben ott van még a Modern Warfare 2: Force Recon és a Modern Warfare Mobilized, ami a Nintendo DS-es átirata a Modern Warfare 2-nek, mármint nem a Remastered kiadásnak, hanem az eredetinek, ami nem a most bejelentett új játék, hiszen az egy folytatás a rebootolt Modern Warfare-hez.

Akkor most már minden világos.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!