Törölték a járatukat, a következő Vegasba induló repülőn házasodott össze egy amerikai pár

2022. április 30. – 10:12

Másolás

Vágólapra másolva

A Southwest légitársaság Dallas és Las Vegas közötti repülőjáratán házasodott össze egy amerikai pár, mert törölték azt a korábbi járatot, amire a jegyük eredetileg szólt, így lekésték kápolnai menyegzőjük időpontját – írja a CNN.

A különleges esküvőn vécépapírból készült a dekoráció és az egyik légiutas-kísérő volt a koszorúslány.

Pam és Jeremy Salda 2020 augusztusa óta alkotnak egy párt, és akkor kezdtek el gondolkodni egy Las Vegas-i esküvőn, amikor nemrég eltörölték a kötelező maszkviselést a repülőjáratokon. Az Oklahoma Cityből származó pár vasárnap este 9-re foglalt időpontot egy Vegas-i templomba, és már esküvői ruhájukban indultak otthonról.

Fotó: CNN / Kaitlyn Manzer
Fotó: CNN / Kaitlyn Manzer

A repülőtéren azonban azzal szembesültek, hogy a gépek nagy része késik, az ő járatukat pedig végül törölték is. Ekkor találkoztak össze a szintén Las Vegasba tartó Chris Mitchammel, aki történetesen felszentelt lelkész, és azonnal felajánlotta nekik, hogy a lekésett időpont helyett összeadja őket. Így végül hármasban taxiztak át a város másik repülőterére, ahol sietve, de elérték a következő repülőt Las Vegasba. A gépre szállva aztán a pilóta megkérdezte, miért vannak esküvői ruhában, ők pedig azzal kezdtek viccelődni, hogy a repülőn szeretnének összeházasodni. Meglepetésükre a pilóta beleegyezett a dologba.

A repülőn egy profi fotós is utazott, aki az esküvői képeket készítette, egy másik utas pedig egy süteményt ajánlott fel nekik. A pár augusztusban tarja majd a lagziját, ahová most a családon és a barátokon kívül már a beugró lelkészt és a légiutas-kísérőket is meghívták.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!