A Dianáról szóló musical öt Arany Málna-díjat kapott, köztük a legrosszabb rendezését

2022. március 26. – 15:37

A Dianáról szóló musical öt Arany Málna-díjat kapott, köztük a legrosszabb rendezését
Jeanna de Waal mint Diana hercegnő a Diana: A Musical című Broadway-musical előbemutatóján a Longacre Színházban 2021. november 2-án New Yorkban. Fotó: Bruce Glikas / Getty Images

Másolás

Vágólapra másolva

Kihirdették az Arany Málna-díj kategóriáinak győzteseit: Diana, A musical idén öt díjat, köztük a legrosszabb rendezés és forgatókönyv díját is besöpörte.

Diana hercegné életéről szóló történet először Netflixen, majd később a Broadway színpadján is megelevenedett, a darabot mindössze 33-szor adták elő, mielőtt a pandémia miatt lehúzták volna a függönyt. A Dianát alakító színésznő, Jeanna de Waal megkapta legrosszabb színésznőnek járó díjat.

Arany Málna-díjat kapott LeBron James kosárlabda sztár is, a Space Jam 2: Új kezdet című filmben nyújtott alakításáért megkapta a legrosszabb színész díját.

A Gucci-ház című filmben szereplő Jared Letónak a legrosszabb férfi mellékszereplő díja jutott, a női mellékszereplők közül pedig a Diana, a musicalban játszó Judy Kaye-t díjazták, aki a királynő és Barbara Cartland kettős szerepét alakította.

Bruce Willist egy különleges díjjal lepték meg ugyanis a színész saját kategóriát kapott: Bruce Willis legrosszabb alakítása egy 2021-es filmben. A díjra nevezett nyolc film közül a Kozmikus bűn című akció-sci-fi lett a győztes.

(MTI, BBC)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!