12 év után mindenkinek mennie kellett, de nem akar ötleteket adni, viccelt az Operaház igazgatója három héttel a választások előtt

2022. március 17. – 09:50

Másolás

Vágólapra másolva

„Szeretném megköszönni a miniszterelnök úr huzamos bizalmát. Én csak tudom, mert lassan elérem azt a határt, ami még a magyar operaházi történetben nem volt. Tizenkét év! Azután már tényleg mindenkinek mennie kellett”

– így büszkélkedett Ókovács Szilveszter a saját hosszúra nyúlt igazgatóságával az Operaház felújított épületének átadóján. Majd azzal a vicckísérlettel folytatta, hogy

„nem akar ötleteket adni, de ez tényleg lassan elközeleg”.

Azt, hogy ez mekkora sikert aratott a lassan épp 12 éve hivatalban lévő magyar miniszterelnök páholyában, az M5 közvetítése megmutatta: összességében mérsékeltet. Orbán Viktor csak összenézett a feleségével, Lévai Anikóval, de az áthallásos tréfa az előttük ülő Schmitt Pált azért megnevettette.

A 444.hu szerint ez az M5-ös közvetítés szerdán valamiért nem volt elérhető az MTVA archívumában, de a miniszterelnöki páholy reakciója tegnap felkerült Márki-Zay Péter YouTube-csatornájára. A fent megtekinthető videómegosztás címében az ellenzéki miniszterelnök-jelölt is arra utalt, hogy a MédiaKlikkről valamikor eltűnhettek ezek a felvételek. Csütörtök délelőtt azonban, amikor mi kerestük, már elérhető volt az M5 múlt szombati közvetítése, benne az ominózus jelenettel, ami 34:40 körül látható.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!