Mi lehet súlyosabb egy tömött HÉV-nél? Hát a szoftbordély hangulatú járat, amin a Love Story zenéjére csókolózhattak a budapesti szerelmesek Valentin-napon

2022. február 15. – 10:55

Másolás

Vágólapra másolva

Van, aki Valentin-napon vacsorát főz, ajándékot, virágot vesz a feleségének/férjének/csajának/pasijának, esetleg étterembe viszi, vagy azt sem. Persze, lehet ilyen hagyományos, unalmas, avítt megoldásokat is választani, de az igazán bátrak mernek élni a lehetőséggel, mernek veszélyesen élni

és felülnek a MÁV-HÉV lájtosan bordélyhangulatú Valentin-napi járatára, ahol nemcsak legálisan levehetik a maszkjukat, de még koccinthatnak is egy pohár pezsgővel, sőt, csókolózhatnak is a zavaró tekintetek kísérete nélkül – már, ha nem számítjuk ide a kamerát, meg hogy aztán kipakolták az erről készült videót a Facebookra.

A hiánypótló utazás során a vidéki kocsmák hangulatát megalapozó szintis előadás sem maradt el, az előadó a Love Story (a történet biztos mindenkinek megvan, ugye?) betétdalát használta zenei aláfestésként ezen a vidám napon.

Mielőtt azonban rátapadnának a videóra, ki ne hagyják ezt a remek cikket, ami a Vál-völgyi kisvasút romantikus járatát mutatta be.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!