Vécén szabadult volna a marihuánától, de szar napja volt

2022. február 5. – 13:07

Másolás

Vágólapra másolva

„Csak sütőpor”

– magyarázkodott eleinte a lakást bérlő nő, azonban miután egyre több dolog került elő, beismerte, hogy a két kilogramm növényi anyag és 135 gramm egyéb kábítószer – valószínűleg kokain – a barátjáé.

Eredetileg betörés miatt vonultak ki budapesti rendőrök még tavaly decemberben Óbudán egy lakáshoz. Betörők nem voltak, viszont a lakásban kábítószergyanús anyagokat, és az azok adagolásához szükséges eszközöket találtak – írja a police.hu Az említett barátot hónapokkal később, február 2-án fogták el VIII. kerületi lakásában.

A rendőrök épp akkor toppantak be, mikor a férfi a vécén próbált meg lehúzni némi marihuánát.

Fotó: Budapesti Rendőr-főkapitányság
Fotó: Budapesti Rendőr-főkapitányság

A lakás átkutatása után további három kilogramm növény eredetű anyagot, csomagoláshoz használt eszközöket, 900 ezer forintot és 500 grammnál is több, csaknem másfél millió forintot érő marihuánát foglaltak le.

A decemberben elfogott nőt már akkor kihallgatták és őrizetbe vették, a bíróság pedig jóváhagyta letartóztatását is. A most elkapott férfit kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették és indítványozták az ő letartóztatását is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!