Összerakható szendvicsszörnyekkel támad Amerikában a McDonald's

2022. január 28. – 13:10

Másolás

Vágólapra másolva

Új menüket harangozott be a McDonald’s az Egyesült Államokban, köztük a Land, Air & Sea megaszendvicset, ami három másik szendvicsből fog összeállni egy megaburgerré: egy csirkés szendvics, egy Big Mac és a Filet-O-Fish szendvics kombinációjaként kell elképzelni. A gigantikus hamburger „hozzávalóit” tehát külön-külön kapják meg a vevők, majd maguknak kell összeállítaniuk – írja a Guardian cikke. A Land, Air, Sea fantázianév (vagyis föld, víz és levegő) mögött egyébként az áll, hogy a hamburger tartalmaz halat, marhát és csirkét is.

A Crunchy Double is az étlapra kerül, ami egy dupla sajtburger hat darab csirkefalatkával töltve. A nagy burgerek azonban magas kalóriamennyiséget is jelentenek, például a Land, Air and Sea burger 1330 kalóriás menü lesz, ami egy 2000 kalóriás napi étrend kétharmadát teszi ki.

A New York Post cikke azt írja, az új menük kitalálásában a McDonald's-rajongók is segítettek, őket kérték fel, hogy készítsék el saját kedvenc menüvariációikat, és posztolják azokat a közösségi médiában. Sarah Sandlin, egy közösségi média influenszer találta ki például a Hash Brown McMuffint, ami egy McMuffint kombinál tojással és hash brownnal, ami kvázi sütőben kisütött reszelt krumpli. Szintén újdonság lesz a Surf and Turf menü, ami egy Filet-o-Fish halas szendvicsből és egy dupla sajtburgerből áll össze – a gyorsétteremlánc az új menük bejelentése után kap hideget-meleget a nagyközönségtől és a konkurenciától is.

Az új szendvicsmenük január 31-től korlátozott ideig lesznek kaphatók a McDonald's amerikai éttermeiben. Megkerestük a McDonald's magyarországi képviseletét, hogy itthon is kaphatóak lesznek-e az extra menük, ha válaszolnak, frissítjük a cikkünket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!