Kulcsár Edina dalban is elénekelte szakítását, klipje már 600 ezer megtekintés fölött jár

2022. január 25. – 10:48

Másolás

Vágólapra másolva

Nem igazán szoktunk hasonló hírekről beszámolni, de egészen furcsa az a jelenség, hogy egy pár főleg a közösségi médiában közli szakítását. A bulvársajtót már több mint egy hete uralja Kulcsár Edina és Csuti szakítása, most már lassan mindenkihez eljutott az a hír is, hogy az influenszer új párja G.w.M rapper.

A szakításról szóló pletykákat lezárva Kulcsár Edina megjelentette élete első videóklipjét, aminek már az első 10 másodpercéből kiderül, hogy már új párjához tartozik mind magánéletileg, mind pedig szakmailag. Az „Egyetlen szó” című dal 16 óra alatt 621 fölötti megtekintést ért el a Youtube-on.

Ezzel a klippel a digitális tartalomkészítő, a Miss World 2014-es versenyzője saját bevallása szerint nagy álmát valósította meg, hiszen elkezdett énekelni. A nagyrészt fekete-fehér videóklipben Kulcsár Edina egy hatalmas csillár alatt, egy hintában ülve, dalban válaszol a bulvársajtót hetek óta lázban tartó kérdésekre, amelyek Csutival való szakítását firtatják.

A dalban utal szakítására gyermekei apjával, Csutival:

„Te vagy a Nap, én a Hold,
Nem vagyunk már szerelmesek,
Volt, ami volt.”

A kliphez kapcsolódóan a Facebook- és az Instagram-oldalán is nyíltan posztol arról, hogy most már felvállalja az érzéseit, és egy fotón be is mutatta új szerelmét, Varga Márkot, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, G.w.M rappert. Az újdonsült énekesnő azonban letiltotta a kommentelést Youtube-csatornáján.

De mégis kik ők?

Röviden: influenszerek. Kulcsár Edina digitiális tartalomkészítő, vagyis influenszer, a Miss World nevű szépségversenyen második helyezést ért el 2014-ben, ezenkívül két kisgyermek édesanyja. Gyermekei apja Csuti, polgári nevén Szabó András, korábban sokat posztoltak szerelmükről, összetartozásukról. Amióta azonban szerelmük véget ért, a teljes bulvársajtó róluk cikkezik. G.w.M egy rapper, aki szegénysorból indult ugyan, de az utóbbi időben sikerült jelentős vagyonra szert tennie, amit szívesen megmutat az Instagramján is.

Kulcsár a Facebook-oldalán azt írta, hogy nem akar tovább bujkálni és tagadni, őszintén szeretné felvállalni az érzéseit és megmutatni a világnak új szerelmét.

„Ki az, aki a tenyerén hordoz, akinek a hiánya fizikális fájdalmat okoz, aki minden bennem lévő szeretetet visszahozott és akinek a társaságában nem tudok nem mosolyogni. Ő G.w.M, aki polgári nevén Varga Márk!” – írta Kulcsár.

Érdekesség, hogy nem is olyan régen, 2021-ben egy másik Egyetlen szó című dallal nyerte a Kaukázus a köztévében A Dal című zenei versenyt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!