Egy kazahsztáni rapper a dugásról kántál Szentkirályi Alexandra déli határkerítésről szóló TikTok videója alatt

2022. január 20. – 16:37

Másolás

Vágólapra másolva

Hasznos leckék a közösségi médiát meghódítani akaró politikusoknak – 1. foglalkozás: hogyan NE válasszunk zenei aláfestést a videóinkhoz.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő tavaly nyáron jelent meg a TikTokon, hogy megnyerje magának a 10-20 másodperces videóknál hosszabb tartalmakat befogadni nem kívánó, legfiatalabb korosztályt is. Tavaly november 12-én Szentkirályi Alexandra a déli határkerítéshez látogatott, ahol végigsétált a védett zónán, az erről készült TikTok-videóhoz pedig valami kemény zenét akarhattak, így eshetett a választás a kazahsztáni Moreart és IHI kazah és orosz nyelvű alkotására.

A 444.hu lefordította a szöveget, és a dolog innentől válik kínossá – már ami a témához nem egészen passzoló zene-, illetve szövegválasztást illeti. Azt nem mondhatnánk, hogy a Baszni fogok című rapnek túlságosan bonyolult lenne a mondanivalója, újra és újra a következő magvas gondolatok ismétlődnek benne:

Baszni fogok és tartalmat tolni
Olyan ez most, mint egy comeback
A szuka érti a stílusomat és a szlenget
Baszni fogom, mint a dollár a tengét.

Azt hittem, mire elolvasom a 444.hu posztját, és ránézek Szentkirályi TikTokjára, ez a videó már nem lesz ott. De ott van!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!