Házimunka közben vágta meg magát a győri polgármester, majd félreérthető módon posztolt a sérült ujjáról

2022. január 10. – 13:12

Másolás

Vágólapra másolva

A győri polgármester, Dézsi Csaba András igazán aktív a közösségi médiában, politikusi Facebook- és Instagram-oldalán rendszeresen posztol a város életéről, személyes élményeiről vagy orvosi munkásságáról, és fenn van a TikTokon is. Never forget, amikor az egyik videójában súlyt emelt, bár a személyes kedvencem, amikor Pihét, Győr szalagátvágásra idomított kakasát mutatta be.

Most azt is megörökítette a polgármester, hogy megvágta az egyik ujját, és erről egy fotót is közzétett, egyetlen szépséghibával: úgy tartja az alaposan bekötözött középső ujját, mintha épp beintene valakinek. A szöveg szerint házimunka közben érte baleset. „Mindig mondta a feleségem, hogy ne próbáljak meg segíteni neki a házimunkában. 🤷‍♂️🙁 Igaza volt most is.”

A bennem élő konteóhívőt és amatőr kremlinológust viszont nem hagyja nyugodni a dolog. Mi van, ha nemcsak egy rosszul sikerült krumplipucolásról van szó, hanem valamilyen mögöttes értelme is van a feltartott középső ujjnak? Esetleg valamelyik haragosának akar így üzenni? Véletlen lenne, hogy pont így tartja a sérült ujját? (Aligha.) Mindenesetre a kommentelőkhöz csatlakozva, mi is jobbulást kívánunk a polgármesternek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!