Maszk nélkül partizva repültek Mexikóba szilveszterezni az influenszerek, szinte mindenki covidos lett

2022. január 7. – 11:32

Másolás

Vágólapra másolva


Egy csapat kanadai fiatal szilveszterezni indult Mexikóba, ahol ilyenkor pompás az idő. A féktelen parti már a repülőn elkezdődött, felpattant a híres kanadai poénláda fedele:

  • egymás hegyén-hátán táncoltak,
  • senki nem viselt maszkot,
  • csujogattak, szelfizgettek,
  • szívták az e-cigit, mintha nem lenne holnap,
  • és persze körbejárt a vodkásüveg is.

Az ügyben megszólalt Justin Trudeau kanadai miniszterelnök is, aki idiótáknak nevezte a bulizókat, és felháborítónak, hogy magukat, utastársaikat és a légiszemélyzetet is veszélynek tették ki.

Az utólagos vizsgálatból kiderült, hogy a fiatalok nem alapjáraton voltak ilyen ostobák, az utasok között híres kanadai influenszerek és egy valóságshow forgatócsoportja is helyet foglalt, már amennyiben a táncot helyfoglalásnak nevezhetjük. Az ingyenes utazást többen egy Instagramon meghirdetett versenyen nyerték.

Most azonban főhet a fejük, mivel a Sunwing légitársaság lemondta a visszautat, és több másik társaság, például az Air Transat vagy az Air Canada sem hajlandó őket hazarepíteni, mivel több utazási szabályt, illetve egészségügyi előírást is megszegtek.

A partizók nem csak magukkal szúrtak ki, miattuk a többi utas sem tud hazatérni, akik közül többen állítják, hogy ugyan a gépen voltak, de nem vettek részt a buliban, és minden szabályt betartottak. A hírek szerint a járaton utazók közül körülbelül 30 utas tesztje pozitív lett.

A bulizók vádpontonként akár ötezer dollár bírsággal is számolhatnak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!