Kapszulás robotpultost dob piacra a fúrókról és láncfűrészekről híres Black+Decker

2022. január 6. – 18:51

Másolás

Vágólapra másolva

Bemutatta a CES-en a Bev névre hallgató robotmixerét a Black+Decker – írja a Verge. Igen, az a Black+Decker, amitől a legtöbben ütvefúrót, csavarhúzót, porszívót vagy fűnyírót vesznek. Most úgy tűnik, hogy a konyhapulton találtak egy piaci rést, amit a Bartesiannal akarnak közösen betölteni.

A Bev nagyon hasonlóan működik, mint a népszerű kapszulás kávéfőzők: az ember kiválasztja a kis kapszulát, aminek az ízvilágára vágyik, berakja a gépbe, ami folyadékot nyom át rajta, hogy elkészüljön az ital. Annyi a különbség, hogy madagaszkári vagy brazil kávék helyett például Long Island Ice Tea-t vagy Cosmopolitant kaphatunk, és víztartályon kívül csatlakozhat még a gépre négy különböző szeszesüveg.

A gép a kapszulán található vonalkódról megállapítja, hogy milyen alkoholra van szükség a koktélhoz (meg is világítja az használt üveget), az ember beállítja, hogy milyen erősségűt szeretne (akár alkoholmentesen is lehet kérni), majd Bev átnyomja a megfelelő mennyiségű folyadékot a mixereket tartalmazó kapszulán. Ha kész, a megmaradt, felesleges alkohol tisztán visszafolyik az üvegbe, a csöveket pedig levegővel és vízzel kitisztítja.

A gép májusban kerül piacra, az USA-ban 300 dollárba (95 ezer forintba) kerül majd, és az Amazon polcaira kerül először. A Bartesian kapszuláiból 6 darab 15 dollárba kerül majd. Arról nem tudni, hogy Európába mikor jut el.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!