Élő adásban szabadult el Miley Cyrus ruhája, tökéletesen reagált

2022. január 01. – 22:45

Másolás

Vágólapra másolva

Miley Cyrus volt az egyik fellépője az NBC újévi élő show-jának, amit Miamiban rendeztek meg. Az énekesnő körülbelül 48 négyzetcentiméteres ruhája felmondta a szolgálatot a produkciója közben.

Nem igazán esett pánikba, miután elszakadt a pántja, hanem hátra fordult, és elegánsan táncolva elhagyta a színpadot, az énekesek sem zökkentek ki, folytatták. Majd a színfalak mögött kapott egy piros blézert, amit már használt a műsorban, nemsokára visszatért, és már ő fejezte be a dalát.

„Ennél több ruhát még nem viseltem színpadon”

oldotta fel egy poénnal az esetét.

Majd arra utalt, hogy legyünk rugalmasak, mert az ő szorult helyzete is csak azt mutatja, hogy a legrosszabb körülményekből is ki lehet hozni a legtöbbet, és ezt kell magunkkal vinni 2022-re.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass