Ádáz ámokfutásában 18 lakost és állatot vadászott le egy walesi mókus

2021. december 30. – 19:07

Másolás

Vágólapra másolva

Karácsonykor őrült tombolásba kezdett Wales egyik mókusa, 18 lakos és állat ellen intézett merényletet az Insider beszámolója szerint.

A walesi város éles fogú állata legalább 18 áldozatot hagyott maga után, mielőtt elkapták. Az északi Buckley lakosai az ünnepek alatt napokig rettegtek attól, hogy Stripe, a mókus megtámadja őket kertjükben vagy az utcákon, ezért néhányan inkább ki se léptek a házból. A helyi csoportokban csak „ördögi mókusként” azonosították Stripe-ot, miközben felnagyított, elmosódott képeket posztoltak az elkövetőről.

Szürkemókus illusztrációja – Fotó. David Himbert / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP
Szürkemókus illusztrációja – Fotó. David Himbert / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

Stripe az emberek mellett macskákat is megtámadott, a helyiek pedig már saját elmondásuk alapján „attól tartottak, hogy ki kell iktatni” a vérengző mókust, aki többeket kórházba is küldött harapásaival.

A vérengző támadássorozatnak végül a mókusok híres kriptonitjával, a földimogyoróval vetettek véget. Stripe története elkapása után szomorú fordulatot vett: a helyi törvények értelmében (miszerint szürkemókust illegális visszaengedni a vadonba) el kellett altatni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!