Tállai bohócot adott Jakabnak, de azt már kivágta a videójából, hogy Jakab visszadobta a feneke alá

2021. december 14. – 15:24

Másolás

Vágólapra másolva

Gyurcsány bohóca két szék közé esett címmel tett ki egy videót a remek humoráról ismert kópé, Tállai András. A videóban Tállai Jakab felé fordulva megemlíti, hogy

a szegény legény Buga Jakab is éjszaka dolgozott, ön is nagyon szereti az éjszakai műszakot.

Mivel egy ekkora koponya tudja, hogy villámgyors észjárását nem tudja mindenki követni, a gyengébbek kedvéért magyarázatul hozzáfűzte, hogy

Nyilvánvalóan éjszaka hatékonyabb...

Persze Tállai ismert poénokat is elmondott, mintegy közkívánatra, hadd kacagjon mindenki:
„A Gyurcsány-udvarnak is kell egy BOHÓC. Ön ezt a bohóc szerepet eljátszotta!” De nyilván nem olyan fából faragták az államtitkárt, hogy az alap fideszes retorikára ne dobjon rá még egy lapáttal.

„Önnek karácsonyra megérkezett a bohóc” – mondta, és papírjai alól elővett egy gondosan celofánba csomagolt bohócfigurát, amit Jakab elé tett.

DE MOST JÖN A CSAVAR!

Hogy reagált erre Jakab? Hát a videó szerint úgy, hogy ettől a fergetegbombától beesett a két szék közé! XDDDDDDDDD

A vágatlan felvételen azonban az is látszik, hogy pár másodperc innen kimaradt, méghozzá az a pár, amiben Jakab Péter felkapja a bohócot, és a helyére épp leülő Tállai feneke alá dobja azt, aki ezt nem veszi észre, sőt kényelmesen huppan is rajta egyet. Jakab ezután véti el a leülést, és bicsaklik a két szék közé.

Szerencsére idén már nem nagyon kell a honatyáknak többet dolgozniuk, boldog új évet mindannyiuknak, viszlát jövőre, a megérdemelt pihenés után!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!