George Clooney egynapi munkával kereshetett volna 35 millió dollárt, de nemet mondott rá

2021. december 3. – 14:41

George Clooney egynapi munkával kereshetett volna 35 millió dollárt, de nemet mondott rá
Fotó: Samir Hussein / Getty

Másolás

Vágólapra másolva

George Clooney visszautasított egy légitársaság reklámjában való szereplést: a hollywoodi filmsztárnak egy egynapos munkáért 35 millió dollárt, azaz 11 milliárd forintot ajánlottak fel.

A színész a Guardian brit napilapban mesélte el, hogy feleségével, Amal Clooney-val együtt döntöttek úgy, hogy nem éri meg elvállalni a munkát. Clooney arra hivatkozott, hogy egy olyan országhoz köthető légitársaságról lett volna szó, amely (amerikai) szövetséges ugyan, de néha megkérdőjelezhető dolgokkal hozható kapcsolatba, ezért úgy gondolta,

„ha csak egy percig nem tudnék aludni miatta, akkor nem éri meg”.

George Clooney-nak egyébként nem ez lett volna az első (és valószínűleg nem is az utolsó) reklámszerepe. Két évtizede ő a reklámarca a Nespressónak, amivel a színész eddig több mint 39 millió dollárt kaszált.

Clooney új filmje miatt tartózkodott az Egyesült Királyságban, a The Tender Bar című film októberben debütált a Londoni Filmfesztiválon, decembertől pedig az Egyesült Államokban is játsszák. A New York-i történet főszerepeit Ben Affleck és Tye Sheridan alakítja. A film a Pulitzer-díjas J.R. Moehringer memoárja alapján készült.

(MTI, Guardian)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!