Egy éjszakára kiadó lesz a Reszkessetek, betörők! ikonikus háza

2021. december 2. – 15:53

Egy éjszakára kiadó lesz a Reszkessetek, betörők! ikonikus háza
A McCallister-otthont egy éjszakára lehet majd kivenni – Fotó: Airbnb

Másolás

Vágólapra másolva

A Reszkessetek, betörők! című filmekből ismert családi házat Airbnb-ként lehet kibérelni, a befolyó összeget egy gyerekkórháznak adományozzák.

Abban biztosak lehetünk, hogy idén karácsonykor is leadják a televízióban Chris Columbus Reszkessetek, betörők! filmjeit, ez már hagyomány, van, aki várja, van aki annál kevésbé. Az viszont egyedülálló, hogy idén decemberben az Airbnb egy exkluzív lehetőséget is felajánl a Kevin-filmek rajongóinak, ugyanis ki lehet bérelni a híres McCallister-otthont az Illinois állambeli Winnetkában – írja a Deadline.

Fotó: Airbnb Fotó: Airbnb
Fotó: Airbnb

A licit amerikai idő szerint december 7-én, 14 órakor kezdődik, és a nyertes vendégek mindössze egy estét tölthetnek a karácsonyi díszekben pompázó házban. Az est házigazdája a filmben Kevin bátyját, Buzz McCallistert alakító Devin D. Ratray, aki körbevezeti a látogatókat. A vacsoramenün igazi junkfood lesz: chicagói pizza és sajtos makaróni, utána pedig meg lehet nézni a Disney+ legújabb filmjét, a Home Sweet Home Alone-t. A McCallister-házat egyébként haza is vihetik a vendégek egy egyedi legó formájában, írja a hirdetés. A licitből befolyó összeget az Airbnb a chicagói La Rabida Gyermekkórháznak adományozzák.

Egyébként a házat 2012-ben adták el összesen 1,585 millió dollárért.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!