Macskát szoptatott egy nő egy amerikai légitársaság egyik járatán

2021. november 29. – 10:36

Másolás

Vágólapra másolva

A háziállatok gondozása komoly feladat, hiszen akárcsak a gyerekek, ők is segítségre szorulnak, ha etetésről (valakinek meg kell venni, ki kell rakni azt a kaját) vagy más szükségletek kielégítéséről van szó. Van, aki elég messze elmerészkedik ebben, így volt ezzel például az a nő, aki a Delta Air DL1360-as, Atlantába közlekedő járatán

megszoptatta a macskáját.

Az esetre egy pilóta Twitterre kikerült üzenetéből derült fény, ebben azt írja, hogy a 13A ülésen utazó nő a macskáját szoptatja, és többszöri felszólításra sem volt hajlandó visszarakni a cicát a hordozójába. A pilóta azt kérte a szárazföldi személyzettől, hogy leszállás után beszéljenek a bővel, és világosítsák fel, hogy ilyet nem lehet csinálni – írja az NZ Herald. Az extrém külföldi esetre a 24.hu figyelt fel.

A Delta Air az elmúlt években egyébként szigorított az állatok utaztatására vonatkozó szabályokon, miután úgy tapasztalták, hogy az incidensek száma jelentősen megszaporodott – ilyet azonban korábban sem tapasztaltak. A járataikkal utazók a szigorítások után is magukkal vihetik a kis testű állataikat egy hordozóban, és betehetik őket az ülés alá, de azoknak az út végéig a hordozóikban kell maradniuk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!