Donald Trumpot tiszteletbeli fekete övvel tüntette ki a dél-koreai taekwondo-világközpont elnöke

2021. november 22. – 11:02

Másolás

Vágólapra másolva

A dél-koreai taekwondo-világközpont (más néven a Kukkivon) elnöke, Li Dongszup meglátogatta Donald Trumpot a dél-floridai mar-a-lagói birtokán, ahol a volt amerikai elnök átvehette a kilencdanos tiszteletbeli fekete övet, ami a professzionális harcművészek által elérhető legmagasabb szintű elismerés.

Trump az esemény tiszteletére taekwondoruhát öltött magára, és abban pózolt a fényképeken, sőt megígérte, hogy ebben feszít majd a kongresszusban akkor is, ha visszajut a Fehér Házba.

Trump kilencdanos kitüntetése azt jelenti, hogy ugyanazon a rangon ismerték el, amin Vlagyimir Putyin orosz elnök is osztozik, akit 2013-ban hivatalos dél-koreai látogatása során ajándékoztak meg a fekete övvel, amikor egyúttal a taekwondo nagymesterévé is vált.

Annak ellenére, hogy valójában egyikük sem gyakorolja a taekwondót, Trumpnak és Putyinnak is sikerült elérnie a legmagasabb rangot a sportágban, hívja fel a figyelmet a Daily Mail, amely arra is felfigyelt, milyen fotókkal dekorálta Trump otthona falait.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!