TikTok-híres lett a futár, aki nem volt hajlandó több mint 1100 kilométernyi utat megtenni valaki vacsorájával

2021. október 27. – 14:45

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy amerikai ételfutár a DoorDash alkalmazáson keresztül állítólag egy olyan megrendelést kapott, amit több mint 1100 kilométernyire kellett volna kiszállítania, ezzel virális lett a TikTokon.

Amikor az ohiói Kaelum Grant meglátta az appban, hogy egy 744,1 mérföldnyire (azaz 1193 kilométernyire) található címre kellene kiszállítania a következő rendelést, készített egy képernyőképet a rendelésről, majd a TikTokon jelentette be:

akárki is rendelt az ohiói Colombusban található Godavari étteremből Rhode Islandre, jobb, ha nekiáll, és készít magának egy szendvicset, mert senki nem fogja 9,25 dollárért bevállalni ezt a kiszállítást.

Ezt egyébként úgy kell elképzelni, mintha egy ételfutár Budapesten kapna egy rendelést, amit egy kijevi címre kellene kiszállítania, és az alkalmazás, amelyen keresztül a rendelést leadták, ezért nagyjából 2900 forintos fizetséget kínálna neki.

A videót hamar felkapták a TikTokon, már több mint 4,5 millió megtekintésnél jár, és 1,3 millió lájk érkezett rá. A kommentelők megpróbálták megfejteni, hogy a DoorDash rendszerében történt-e valamilyen hiba, ami ilyen lehetetlen rendelés leadását engedélyezte, de többen megkérdőjelezték a képernyőkép valódiságát is.

Az mindenesetre biztos, hogy a hirtelen jött hírnevet Kaelum Grant így élvezi:

Frissítés 17:25-kor: Kaelum Grant TikTok fiókja a cikkünk élesedése után elérhetetlenné vált, ezért nem jelennek meg a cikkbe beágyazott videók. Egyelőre nem tudni, hogy maga a felhasználó inaktiválta a profilját, esetleg valamiért felfüggesztették azt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!