Látja az előválasztási szavazósátrat a nyúlon túl? (frissítve)

2021. október 16. – 12:48

frissítve

Látja az előválasztási szavazósátrat a nyúlon túl? (frissítve)
Fotó: Sándor / Olvasónk

Másolás

Vágólapra másolva

Frissítés: Cikkünk megjelenése után kaptuk azt az információt, hogy a Stop Gyurcsány-pultok már azelőtt benyomultak a Bosnyák térre, hogy az előválasztás elkezdődött volna. A helyi fideszesek korábban is gyűjtöttek ott aláírásokat, tehát már előbb állt a narancssárga falanszter, mint a választási sátor.

Frissítés 2: Megkerestük a zuglói Fidesz elnökét, Borbély Ádámot, mit szól a fotókhoz, illetve azokhoz a helyi lakossági beszámolókhoz, amelyek szerint nem igaz, hogy a fideszes pultok voltak előbb a helyszínen. Borbély a Telexnek a témában született Facebook-bejegyzését ajánlotta. „A Bosnyák téren hetek óta ugyanebben az időpontban (szombatonként), ugyanitt, ugyanennyi pulttal voltunk kint, a Facebook-oldalamon ez visszakövethető” – tette hozzá.

Eredetileg írtuk:

Gyorsreagálású, könnyen mozgósítható Stop Gyurcsány pultokkal vette körbe a Fidesz az ellenzék nagyobb, de jóval lomhább sátrát a fővárosi Bosnyák téren. A harcmodor jónak tűnik, a pultokkal sikerült blokkolni a sátorhoz vezető utat, a köztük lévő rést pedig biohabarccsal, azaz narancssárga széldzsekis Fidesz-aktivistákkal töltötték ki. Az előválasztási sátor egyetlen reménye a zuglói alpolgármester, Szabó Rebeka tábornok megjelenése lehet, aki a helyszínen próbálja átrendezi a hadállásokat.

Fotó: Sándor / Olvasónk
Fotó: Sándor / Olvasónk

A Fidesz harci stratégiája nem újkeletű. Az őskorban hasonló módszerrel vadásztak a mamutokra, a lomha állatot körbevették, és addig tuszakolták, míg bele nem esett a gödörbe.

Vasárnap este 20:00-tól élő választási műsorunkban fogjuk értékelni a második forduló eredményeit. Érkezik hozzánk Török Gábor, Cseh Katalin, Arató Gergely, Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter is. Az eseményt a YouTube-on és a Facebookon fogjuk közvetíteni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!