Büdös cipőjével együtt előkerült Andy Murray jegygyűrűje

2021. október 08. – 14:04

Másolás

Vágólapra másolva

Visszakapta elveszett edzőcipőjét a cipőfűzőjére akasztott karikagyűrűjével együtt Andy Murray teniszező, aki csütörtökön egy elkeseredett videót tett ki az Instagramjára.

A kétszeres olimpiai bajnok teniszező a kocsija alatt akarta kiszellőztetni a büdös, nedves edzőcipőjét, de az eltűnt onnan. Murray legújabb posztjában elmondja, hogy a szálloda biztonsági szolgálatának segítségével, a cipővel együtt a gyűrűje is megkerült. „Újra otthon vagyok” – mondja a sportoló, utalva arra, hogy felesége nem repesett az örömtől, amikor meglátta, hogy eltűnt Murray gyűrűje.

A 34 éves skót játékos 2015-ös esküvője óta a cipőfűzőjére kötözve hordta a gyűrűjét az edzéseken és meccseken. Andy Murray-t 1,7 millióan követik az Instagramon, úgyhogy bízik abban, hogy mind a cipője, mind a jegygyűrűje előkerül.

Murray pénteken áll pályára a francia Adrian Mannarino ellen a koronavírus-járvány miatt márciusról elhalasztott Indiana Wells-i tenisztornán.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!