Órákig segített saját maga felkutatásában egy részeg török férfi

2021. szeptember 29. – 18:40

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Törökországban eltűnt egy férfi és teljesen véletlen csatlakozott ahhoz a keresőcsapathoz, amelyik őt kereste, majd órákkal később rájött, hogy ő a mentőakció célpontja, szúrta ki a 24.hu.

A helyi média beszámolói szerint Beyhan Mutlu, egy 50 éves törökországi vidéki férfi a barátaival iszogatott, de egy idő után elkóborolt egy közeli erdőbe, és onnan nem tért vissza. A barátai értesítették a hatóságokat, és végül mentőakciót indítottak a férfi megtalálására, írja a Vice.

Az NTV török csatorna szerint az eltűnés hírére a környéken egyre többen kezdték el keresni a férfit, aki végül szintén becsatlakozott saját maga felkutatásába. Miután már órákon át kiabálták Mutlu nevét, hirtelen csak annyit mondott:

„Kit keresünk? Én itt vagyok.”

Az még nem teljesen világos, Mutlu hogyan került a saját keresőcsapatába, és hogy a barátai miért nem vették észre, hogy végig az orruk előtt volt, a rendőrség viszont biztonságban hazakísérte őt, miután előkerült.

Nem ez az első eset, hogy egy eltűnt személy csatlakozott a saját mentőakciójához. 2012-ben egy Izlandon eltűnt ázsiai turistát szintén a saját keresőcsapatában találtak meg, miután állítólag nem ismerte fel a saját személyleírását.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!