A NAV elárverezi az áfacsalásba belebukott maszkos jótékonykodó luxusautóit

2021. szeptember 7. – 15:34

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Ki emlékszik még az impresszív autóflottával rendelkező tagra, aki első körben azzal került be az újságokba, hogy menő sportkocsijait maszkos jótékonykodásra használta a koronavírus-járvány első hulláma idején? Na és arra, hogy másodjára már arról számoltak be a lapok: ugyanez az ürge gigantikus áfacsalásban érintett, ezért egyebek mellett a drága autóit is lefoglalja a NAV?

Nos, az ügy mostanra odáig jutott, hogy az elkobzott rózsabogárszínű Lamborghini Aventador és fekete Bentley Continental kalapács alá kerül a NAV árverésén:

Amint a posztban láthatjuk, a két híressé vált jármű mellett két Porschét is elárvereznek, és a mind a négy kocsi makulátlan állapotban van. A legolcsóbbra pedig már 15 millió forintért lehet licitálni, akinek van legalább ennyi felesleges pénze, annak hajrá!

A rendhagyó árverési tételekről Varga Mihály pénzügyminiszter is megemlékezett a Facebookján, ő azt emelte ki, hogy az adócsaló bűnszervezetek károsítják a tisztességes vállalkozókat is, de szerencsére „gazdaságfehérítő intézkedésekkel az elmúlt években több mint kétezer milliárd forint többletbevételhez jutott a költségvetés”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!