Okos lakóbódét tervezett egy cég a Tesla Cybertruckjához, 50 ezer dollárért is viszik, mint a cukrot

2021. augusztus 15. – 14:40

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egyelőre csak látványterveken létezik, de máris fergeteges népszerűségnek örvend egy független gyártó kiegészítője, ami lakóautóvá alakítja át a Tesla Cybertruckját. Az 50 ezer dollárért árult termékből már több tízmillió dollár értékben rendeltek a vásárlók.

A Stream It nevű mesterséges intelligenciával foglalkozó cég állt elő az kabin ötletével, a hírek szerint azért, mert amikor az ügyvezetője, Lance King megrendelte magának a Cybertruckját, akkor észlelte, hogy nem elérhetők hozzá csatlakoztatható kamper elemek. Kingnek és a többi vásárlónak egyébként még várnia kell a kocsira, mert a típus első szériájának gyártása 2021-ről 2022-re csúszott.

A Stream It által megtervezett, CyberLandr névre hallgató kiegészítő gyakorlatilag egy hightech miniotthon, ami a Cybertruck platójára állítható, lehet benne aludni, főzni, mosdani, és kényelmesen számítógépezni. A cég profiljának megfelelően az okos lakóbódé mesterséges intelligenciát is fog használni, és évente frissül majd a szoftvere a tervek szerint.

A CyberLandrt már a bejelentése utáni első hónapban kb. tízszer annyian (ezren) rendelték meg, mint amennyire a cégvezetés számított, mostanra pedig az előrendelt termékek összértéke elérte a 80 millió dollárt.

(Business Insider)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!