Teljes szörnyfelszerelésben ment el az oltásra a Lordi énekese

2021. augusztus 2. – 20:06

Teljes szörnyfelszerelésben ment el az oltásra a Lordi énekese
Mr Lordi, polgári nevén Petteri Putaansuu énekes megkapja a második koronavírus elleni oltását a finnországi Rovaniemibe 2021. augusztus 1-jén – Fotó: Jouni Porsanger / Lehtikuva / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

A finnországi Rovaniemi városában az átoltottság tíz százalékkal elmarad az országos átlagtól, aminek a hatóságok szerint az egyik fő oka a nehézkes időpontfoglalás. Ezért tartottak egy oltási eseményt, ahol két fura jelmezbe öltözött híresség is részt vett, hogy segítsék népszerűsíteni az oltakozást: a Lordi frontembere és a Mikulás.

Utóbbiról feltehetően mindenki tudja, hogy az a nagy, fehér szakállú bácsi, aki rénszarvasszánon szállít ajándékokat, amikor már mindenki nagyon nehezen bírja kivárni a karácsonyt. De a polgári nevén Tomi Petteri Putaansuuként ismert énekesre is sokan emlékezhetnek még, aki, bár a kinézete alapján csak virgács járna neki a Mikulástól, szintén elég népszerű, hiszen Finnország eddigi egyetlen Eurovízió-győzelmét hozta el az országnak a bandájával 2006-ban. Ezzel a produkcióval:

Putaansuu az Yle nevű finn lapnak azt mondta, már összeszámolni se tudja, hányszor kellett elhalasztaniuk a turnéikat a világjárvány miatt. Bár a jelek szerint a felszabadult időt elég jól sikerült kihasználni, mert a járvány ideje alatt hét albumot is felvettek.

Ő egyébként a második oltását kapta meg ezen az eseményen, a Mikulást viszont most nem oltották be, mert ő a kora miatt már korábban megkapta mindkettőt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!