Jön a játék, amiben egy macska testébe bújhat!

2021. augusztus 1. – 17:34

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az Annapurna Interactive videójáték-kiadó csütörtökön tartott bemutatót jövőbeli játékairól, amin a francia BlueTwelve Studio fejlesztőcég mélyebb betekintést adott első játékába, a Straybe.

A Strayben egy kóbormacska szőrös karakterével kell játszani, aki rejtélyes körülmények között egy sivár, futurisztikus városba kerül, ahol humanoid robotok laknak. A játék alatt pedig rejtvényeket kell megoldani egy macska logikájával és mozgáskultúrájával.

„Fontos volt számunkra, hogy bepillantást engedjünk azokba a játékos interakcióba, amikkel egy macska a környezetében találkozhat.”

– magyarázta Swann Martin-Raget, a játék producere a PlayStation Blogon.

„Ezek közül néhány hasznos, és segít megoldani a rejtvényeket, ahogy fejlődsz a játékban, néhány pedig csak azért került bele, mert tagadhatatlanul igaz a macskákra.”

A Stray bolyhos hősét egy kis drón veszi a birtokába, rajta keresztül tud majd kommunikálni a város robot lakóival és interakcióba lépni a környezetével. A játék később harcra fókuszáló elemekkel is bővül, de közben olyan nyugodtabb pillanatokat is meg lehet élni benne, mint amikor a macska egy kis összegyűjtött esővizet keres inni, vagy egy halom párnán szundikál egy utcazenész mellett.

A Stray 2022 elején jelenik meg PlayStation 4, PlayStation 5 és PC-verzióban, a gameplayt addig is meg lehet nézni a PlayStation csatornáján:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!