Brüsszelezés, kaviáros lángos, pornós villa a Wellhello új számában

2021. július 29. – 10:48

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Apu megvette végre a várost” a Wellhello új számában, amiben például olyan mondatok szerepelnek, hogy „otthon tekerek, Dubajban szívok, Brüsszelben ekizem, kaviárt fingok, és pörög a farkam”, vagy épp a „régen csóró voltam, soha nem számított a pénz, lehet, hogy azt hinnéd, megváltoztam, de ez tett még szerényebbé”.

A dalhoz klipet is forgattak Rocco Siffredi pornós csömöri pornóvillájában, ahol egy kanapén Fluor Tomi szexet imitál egy lánnyal, a lángost kaviárral eszik, ami Széll Tamás Michelin-csillagos chef készít, és pénzzel hallgattatják el a felbőszült szomszéd nénit, akit Oszvald Mari alakít.

A klipben feltűnik még Anger Zsolt és Nagy Ervin színész is, akik bohócként szórakoztatják a luxusvillában bankókat dobáló embereket. Anger egyébként a kliprendező is egyben.

Az új dalról Fluor azt mondta korábban a Blikknek, élete legmeredekebb klipforgatása volt, és a dalból „biztos botrány lesz, ilyen bevállalós szöveget nem mostanában írtam. Van benne társadalomkritika, és a közéletben is történtek olyan események, ami mellett nem tudok elmenni szó nélkül. Lesz benne egy kis Brüsszel, kis lyukas zokni”.

A szám előzménye, az Apu vedd meg az egyik legismertebb Wellhello szám, 2015-ben jött ki, most 33 milliós megtekintésnél tart.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!