Kirabolták Floyd Mayweather egyik házát, 100 ezer dollárt fizetne a nyomravezetőnek

2021. június 12. – 18:01

Másolás

Vágólapra másolva

Valaki betört Floyd Mayweather Jr., a profi bokszoló egyik házába Las Vegasban – írja az MTI.

A 44 éves, öt súlycsoportban is világbajnok 100 ezer dolláros jutalmat kínált a tettesekkel kapcsolatos információkért. A mind az ötven profi fellépésén győztes, így veretlenül visszavonult, és azóta csak bemutatókat vállaló Mayweather elárulta, hogy a rablók drága táskákat és más értékes tárgyakat vittek magukkal. A TMZ néhány éve azt írta, hogy Mayweather több százezer dollárt költ táskákra.

„Az ember otthona szentély, a béke, a kikapcsolódás és a kényelem helye. Amikor valaki megsérti ezt a szentélyt, az nyugtalanító és fájdalmas”

– írta a bokszoló, aki magyar idő szerint legutóbb hétfő hajnalban, Miamiban lépett ringbe Logan Paul ellen. Mayweather jobb volt, de hivatalosan nem nyert, mert Paul végig kibírta lábon, így győztest nem hirdettek.

Szerepléséért ezzel együtt – a fizetős tévécsatornáktól befolyó összegen felül – 10 millió dollár garantált bevétel járt neki. Mayweather már régóta minden idők legjobban fizetett ökölvívójának számít, a Fülöp-szigeteki Manny Pacquiaóval 2015-ben vívott összecsapásért a profi bokszban csúcsgázsinak számító 210 millió dollárt keresett. Sőt, az ír ketrecharcos Conor McGregor elleni 2017-es mérkőzéséért nem hivatalos információk szerint 275 millió dollárral gazdagodott.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!