Egy 9 és egy 4 éves kislány ellopta a család kocsiját, hogy elmehessenek Kaliforniába delfinekkel úszni

2021. június 3. – 18:51

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Valószínűleg minden második gyereknek van egy bizonyos korszak az életében, amikor valamilyen okból kifolyólag teljesen odavan egy bizonyos állatért, például a pónikért, delfinekért vagy a dinókért. Ilyenkor az átlagos gyerekek mondjuk pónis tolltartót, uzsonnás dobozt, takarót, plüsst kérnek a szüleiktől.

De nem az a két kislány, akik annyira rákattantak a delfinekre, hogy elkötötték a családi autót, és elindultak vele Utah álamból Kaliforniába, hogy együtt úszhassanak a kedvenc állatukkal – írta meg a Complex.

A cél érdekében a testvérpár képes volt felkelni hajnali háromkor, ellopni a család kocsijának kulcsát, majd 16 kilométert menni vele az autópályán.

A kocsit a 9 éves vezette. Egy kamionsofőrnek feltűnt, hogy valami nincs rendben a kislányok Chevrolet-jával. A sofőr felhívta a rendőrséget, de a gyerekek kocsija eközben súrolt egy másik kocsit, majd nekiment a kamionosnak.

A balesetben senki nem sérült meg, szerencsére mindkét gyerek be volt kötve, és a légzsákok is rendben kinyíltak.

A szülők halálra rémültek, amikor megtudták, hogy a két gyerek meglógott. Szerintük amiatt vette a fejébe a két gyerek a kaliforniai utazást, mert korábban már volt róla szó, hogy elmennek oda – természetesen együtt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!