Ingyen laptopot kér az Apple-től egy Siri nevű nő, akinek elege van a nevével való viccelődésből

2021. május 23. – 16:23

Másolás

Vágólapra másolva

Siri levelet írt az Apple vezérigazgatójának, amelyben egy MacBookot kér, amiért ennyi ideig elviselte a nevével kapcsolatos poénokat.

Siri úgy érzi, ez a minimum, amivel az Apple tartozik neki, miután évekig viselte el a nevével történő poénkodást, amivel valószínűleg a környezetében rengetegen bombázták, miután az Apple kiadta a Siri első verzióját 2011-ben.

„Most leszek 30, és ez az egyetlen kívánságom.”

Íme a nyilvánvalóan poénnak szánt levelének egy részlete, amit Tim Cooknak, az Apple vezérigazgatójának küldött, és amit a lány a TikTokon osztott meg:

„Helló Tim,

rögtön a lényegre térek, egy szívességet szeretnék kérni. Amint látod, a nevem Siri.

Igen, Siri. 2011-ig én voltam az a gyerek, aki nem találta meg a nevét a kulcstartón az ajándékboltban. Én voltam az a tinédzser, akinek nem tudták kiejteni a nevét a kórházban. Én voltam az a fiatal felnőtt, akinek mindig azt mondták, olyan egyedi és gyönyörű a neve.

Szerintem érted, hová akarok kilyukadni.”

Sajnos a levél többi részét a videón eltakarja a szöveg, de az látszik, hogy Siri ezután hosszan sorolja a kellemetlen élményeit, ami a nevével történő viccelődés és csúfolódás miatt érte őt.

A videót több mint 245 ezren nézték meg, és sokan bátorították, hogy megérdemli azt a laptopot.

Tim Cook még nem válaszolt.

Siri az Apple operációs rendszerének intelligens asszisztense, beszédfelismeréssel lehet neki utasításokat adni, és 2011 óta létezik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!