Áruházi zaklatásra adták fejüket a városba szabadult vaddisznók Rómában

2021. május 14. – 17:23

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Bevásárlószatyra átadására kényszerítettek egy vásárlót az áruházi parkolóban a városba szokott vaddisznók Rómában. A négy felnőtt és két malacból álló zaklató csapat az áru megszerzése után a helyszínen elfogyasztotta a zsákmányt, bár az egyikük megpróbált a többiek elől is meglépni egy szatyorral.

A Róma mellett történt esetről csütörtökön posztolt egy olasz vadászati érdekvédő oldal, nem véletlenül: az olasz vadászok a kilövési engedélyezést szeretnék lazítani, ehhez meg valószínűleg nem jön rosszul a városokba beszabadult renitens állatok látványa. Olaszországban a vaddisznóvadászatnak nagy hagyománya van, az utóbbi években azonban egyre több állat szokik be a városias területek környékére.

A mostani incidens egy áruház parkolójában történt, ahol egy nő a vásárlás után már az autójához ment, amikor hátulról párosujjú patások kezdték bökdösni a szatyrát. A vaddisznócsapat megszerezte, amit akart: egy rövid keringő után a vásárló inkább ledobta a holmit, ők pedig azonnal elkezdtek osztozni a zsákmányon.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!