Trumpot is lenyomta Szájer orgiáról menekülős híre a Redditen

2021. május 12. – 14:47

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kis magyar világhír című rovatunkban hadd osszunk meg olvasóinkkal egy jelentős magyar rekordot így szerda kora délután:

tegnap óta egy Brüsszelben „házibulizó”, azóta lemondott magyar EP-képviselőről szól az a hír, ami vezeti az egyik legnagyobb – 26 millió tagot számláló – reddites fórum örökranglistáját.

A Redditen felfelé és lefelé is lehet szavazni a dolgokat, így alakul ki egy sorrend, kvázi ranglista, amely alapján eldől, hogy mit lát először az, aki a legnépszerűbb bejegyzésekre kíváncsi. Akik a World News elnevezésű fórum örökranglistáját most nyitják meg, azokat több mint 203 ezer upvote-nak köszönhetően a Business Insider cikke fogadja, amelynek címe magyarul kb. így hangzik:

Lemondott egy melegellenes magyar politikus, miután elfogták a rendőrök, amint egy 25 fős orgiából menekült az ablakon keresztül

A Szájer botrányát lényegre törő címben összefoglaló tavaly decemberi cikk egy olyan, Donald Trump impeachmentjéről szóló írást taszított le az élről, ami még 2019-ben jelent meg a New York Timesban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!