Öskü focicsapatához igazolt Istenes Bence

2021. május 6. – 11:11

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Nagy szeretettel köszöntjük egyesületünk új igazolását Istenes Bencét!
Új középpályásunknak kívánunk rengeteg győzelmet, boldog pillanatokat, reméljük már a hétvégén közös sikert ünnepelhetünk az Alsóörs csapata ellen! Hajrá Öskü!!!”

– jelentette be az új igazolás hírét a Facebookon a Veszprém megyei másodosztályban szereplő csapat.

A Veol.hu-nak a bonyolult nevű Garboda PV Öskü FC elnöke, Hornyák György elmondta, hogy a csapat egyik játékosa, Hornyák Ádám jóban van a családjával éppen Magyarországon élő műsorvezetővel, így került szóba a leigazolása. Az MLSZ-adatlap alapján a KISE, vagyis a Kőbányai Ifjúsági Sportegyesületnél játszott Istenes.

„Edzett velünk, és azt kell mondjam, hogy jól mozog, ügyes. Az elmúlt években nem játszott nagypályán, de korábban többször is szerepelt különböző csapatokban” – mondta az elnök a lapnak, hozzátéve, hogy Istenes a vasárnapi mérkőzésen lép majd először pályája az ösküi mezben. A csapat aznap délután az Alsóörssel játszik a megye kettő 23. fordulójában. Céljuk hosszú távon egyébként az, hogy feljussanak a megye egybe.

Celeb-összefonódás van még Istenesen kívül is, Hornyák ugyanis a korábban felnőttfilmesként ismertté vált, azóta légtornásszá lett Sáfrány Emese vőlegénye és hamarosan születendő gyermekének apja.

Forrás: MLSZ
Forrás: MLSZ
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!