Már több mint tízmillióan nézték végig, ahogy Adam Sandler szomorúan kiballag egy étteremből, mert egy pincér nem ismerte fel

2021. április 29. – 22:43

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Futótűzként terjed a TikTok-videó az interneten, amiben egy pincér arra kéri Adam Sandlert, hogy menjen vissza az étterembe, ahol nem szolgálták ki. Egész pontosan az történt, hogy a színész és egy nő (elvileg a lánya) elmentek egy IHOP-ba, ahol Dayana Rodas a maszkja miatt nem ismerte fel, ezért mondta neki, hogy fél órát kéne várnia, mire Sandler szomorúan otthagyta az éttermet.

Rodas a TikTokra rakott ki egy videót, ahol először bohócsminkes arccal a kamerába bámulva írásban előadja, mi is történt, majd bevágja a biztonsági kamera felvételét, amin minden tökéletesen látható.

„Kééééérem, jöjjön vissza”

– írta a videóhoz.

A videót már több mint 10 millióan nézték meg, 2,2 millió lájkot kapott és 23 ezren osztották meg. Sok kommentelő kérdezte, hogy hogy nem ismerte fel (válasz: maszk és szakáll), de sokan megdicsérték Sandlert, amiért nem kezdett el hisztizni, hogy ő egy híresség, kerítsenek neki egy asztalt. Ami tulajdonképpen a minimum, de azért valóban rendes tőle.

Olyan is akadt, aki szerint Rodas jól tette, hogy úgy kezelte, mint bárki mást (még ha csak véletlenül is).

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!