Soltész Brian Rezső legújabb klipjében Till Attila és Ganxsta Zoli is fütyül

2021. április 23. – 15:47

Másolás

Vágólapra másolva

Az 1978-ben készült Brian élete nemcsak a maga idejében volt kultikus film, még ma is képes az ember a tévé előtt leragadni távirányítóval a kezében, ha ismétli valamelyik csatorna, mert a már százszor látott poénokon újra lehet egy jót mosolyogni. Mindenkinek van egy kedvenc része a film elejéből, közepéről, vagy a végéből.

A 76 éves Soltész Rezső is láthatta ezt a filmet, és egyébként is régi álma volt, hogy ezt a filmet lezáró dalt elénekli, aminek Eric Idle a szerzője. Klipet is készítettek hozzá, és láthatjuk, hogy a magyar sztárvilágból jó néhányan úgy gondolták, hogy együtt énekelnek, fütyülnek vele.

  • A klipben szereplő művészek megjelenési sorrendben: Till Attila, Gryllus Dorka, Simon Kornél, Lakatos Márk, Jordán Adél, Gáspár Laci, Joshi Bharat, Pindroch Csaba, Oroszlán Szonja, Ganxta Zolee, Csuja Imre, Csuja Fanni, Telekes Péter, Pataki Zita, Csonka András, Szabó Győző, Rezes Judit, Nagy Ervin és Hajdú Steve

Ha esetleg dallamtapadása lesz, mint nekem, miután megnéztem, őket okolja. Ha a családban ezt a dalt fütyörészi valaki, akkor nyilvánvaló, az nem a véletlen műve.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!