Fodrászatot nyit az Amazon Londonban

2021. április 23. – 20:26

Másolás

Vágólapra másolva

Fodrászüzletet nyit az Amazon Londonban, ahol az ügyfelek megismerkedhetnek a hajformázás és vágás legújabb technológiáival – tette közzé a vállalat honlapján.

A szalon több mint 1500 négyzetméteres, két emeletet foglal el, a kliensek pedig a kiterjesztett valóság élményen át vehetnek részt majd konzultáción. Egy tükörbe épített képernyővel például különböző hajszínekkel kísérletezhetnek anélkül, hogy tényleg be kéne festeni a hajukat. Olyan is lesz, hogy egy polcon lévő terméket egy QR-kód leolvasásával az ügyfelek azonnal házhoz tudnak majd rendelni.

„Ezt a szalont azért terveztük, hogy a betérő ügyfelek találkozhassanak az iparág legjobb technológiáival, hajápolási termékeivel és szakembereivel” – mondta John Boumphrey, az Amazon brit ügyvezetője. „Azt akarjuk, hogy ez az egyedülálló helyszín egy lépéssel közelebb hozzon minket az ügyfelekhez, és ez lesz az a hely, ahol együttműködhetünk az iparral és tesztelhetjük az új technológiákat.”

Az Amazon Salon kezdetben csak az Amazon alkalmazottai számára lesz nyitva, a nagyközönség csak néhány hét múlva foglalhat majd időpontot.

A szalont bemutató galériát ezen a linken tudja megnézni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!