De a kórház?! – 17 év után bemutatták a mémmé vált telefonhívás egyik szereplőjét

2021. április 19. – 09:47

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

17 éve kezdett el terjedni a neten az a hangfelvétel, amiben az alábbi parádés párbeszéd hangzott el a mentősök és egy vélhetően idős asszony között:

  • Békéscsaba, mentők.
  • A kórház?
  • Békéscsaba, mentők.
  • De a kórház?!

Később a betelefonáló azt is megkérdezi az egyébként igen türelmesen válaszolgató mentőstől, hogy melyik napra esik április 4., amikor fel kell hívnia az orvosát. A YouTube-ra feltöltött hangfelvétel azóta milliós nézettséget ért el, valószínűleg mindenki ismeri, aki valaha legalább egyszer felment az internetre.

Az Országos Mentőszolgálat most bemutatta azt az egykori mentésirányítót, aki anno fogadta a különös hívást. Kollégájukat Guska Beának hívják, 2000 óta dolgozik az OMSZ-nél, egy ideje már mentőtisztként. Soha nem fogja elfelejteni azt a beszélgetést, a mai napig szó szerint tudja idézni a részeit. „Aki mentőt kér, lehet, hogy izgul, nekünk segíteni kell neki, nem szép dolog kinevetni” – mondta a mémmé vált hangfelvétel egyik szereplője. Azt is elárulta, hogy a néni később visszahívta a megadott számon, és akkor felvette a szállítását.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!